کاهش میل جنسی زنان
زنان

علت کاهش میل جنسی زنان

کاهش میل جنسی در زنان

تمایلات جنسی زنان به طور طبیعی در طول سال‌ها در نوسان است. پرفراز و نشیب‌ها معمولاً همزمان با شروع یا پایان رابطه یا تغییرات عمده در زندگی، مانند بارداری، یائسگی یا بیماری است. برخی از داروهایی که برای اختلالات خلقی استفاده می‌شوند نیز می‌توانند باعث کاهش میل جنسی زنان شوند.

اگر بی علاقگی به رابطه جنسی ادامه پیدا کند، باعث ناراحتی شخصی می‌شود. ممکن است شرایطی به نام علاقه جنسی داشته باشید.

طبق تعریف، ممکن است در صورت نداشتن افکار یا میل جنسی، اختلال میل جنسی بیش فعال تشخیص داده شود و عدم وجود این احساسات باعث ناراحتی شخصی می‌شود. آیا با این تشخیص پزشکی مطابقت دارید یا نه ، پزشک می‌تواند دلایلی را پیدا کند که میل جنسی آنطور که می‌خواهید بالا نیست و راه‌هایی برای کمک پیدا کند.

راه‌های تشخیص

معاینه لگن. در طول معاینه لگن، پزشک می‌تواند علائم تغییرات جسمی را که به کاهش میل جنسی زنان کمک می‌کند. مانند نازک شدن بافت‌های تناسلی، خشکی واژن یا نقاط ایجاد کننده درد، بررسی کند.

آزمایش خون. پزشک ممکن است آزمایش خون را برای بررسی سطح هورمون‌ها و بررسی مشکلات تیروئید، دیابت، کلسترول بالا و اختلالات کبدی تجویز کند.
ممکن است پزشک بیمار را به متخصص ارجاع دهند. یک مشاور متخصص یا درمانگر جنسی ممکن است بتواند عوامل احساسی و روابطی را که می‌توانند باعث کاهش میل جنسی زنان شوند، بهتر ارزیابی کند.

اکثر زنان از رویکرد درمانی با هدف علل متعدد پشت این بیماری بهره مند می‌شوند. توصیه‌ها ممکن است شامل آموزش جنسی، مشاوره و گاهی دارو درمانی و هورمون درمانی باشد.

آموزش و مشاوره جنسی

صحبت با یک درمانگر جنسی یا مشاور متخصص در رفع مشکلات جنسی می‌تواند به کاهش میل جنسی زنان کمک کند. درمان اغلب شامل آموزش در مورد پاسخ و تکنیک‌های جنسی است. درمانگر یا مشاور به احتمال زیاد توصیه‌هایی برای خواندن مطالب یا تمرینات زوجین ارائه می‌دهد. مشاوره زوجین که به مسائل مربوط به روابط می‌پردازد نیز ممکن است به افزایش احساس صمیمیت و میل کمک کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید محصولات و تجهیزات پزشکی و دندان پزشکی می توانید به سایت آرشیدا طب و یا اینستاگرام مجموعه مراجعه فرمایید.

نظر خود را بیان کنید :