سندرم های تاثیرگذار بر بدن انسان و نقش آن در ناهنجاری اسکلتی
سندرمهای تاثیرگذار بر بدن بر ناهنجاریهای اندام خود را نمایش میدهد. دراین مقاله با بررسی سندرمهای تاثیرگذار بر اندام به شناسایی عوامل و مسائل پیرامونی پرداخته شده است.
ناهنجاری های اندام اسکلتی
سندرم های تاثیرگذار بر اندام ناهنجاریهای اسکلتی را بوجود میآورند. مشکلاتی در ساختار استخوان بازو ها یا پا ها است. آنها میتوانند بخشی از اندام یا کل اندام را تحت تأثیر قرار دهند. معمولاً این مشکلات در بدو تولد بوجود میآیند. بعضی اوقات نوزادان با ناهنجاری بیش از یک اندام متولد می شوند
انواع ناهنجاری های اندام اسکلتی
ناهنجاری های مادرزادی
بر اثر سندرم های تاثیرگذار بر بدن،گاهی در زمان تولد یک ناهنجاری اسکلتی مادرزادی وجود دارد. این ناهنجاری ها ممکن است به دلیل مشکل کروموزومی اتفاق بیفتد. یا در بعضی موارد، ناهنجاریهای مادرزادی اندام می تواند ناشی از مصرف داروهای تجویز شده در طول بارداری باشد.
ناهنجاری های به دست آمده
ناهنجاری اکتسابی ، عاملی است که پس از تولد اتفاق می افتد. تاثیر آن میتواند براثر سندرم های تاثیرگذار بر اندام باشد. اگر فردی با اندام طبیعی متولد شده باشد. اما در دوران کودکی دچار شکستگی استخوان شود. ممکن است چنین شرایطی بروز نماید. استخوان شکسته ممکن است کندتر از حد معمول رشد کند. منجر به رشد غیرطبیعی بازو یا پای آسیب دیده شود.
دلایل ناهنجاری های اندام اسکلتی و نقش سندرم های تاثیرگذار بر بدن
سندرمهای تاثیرگذار بر اندام دلایل مختلفی دارند. در حال حاضر ، علل ناهنجاری های مادرزادی اندام اسکلتی کاملاً شناخته نشده است.
عوامل خطر احتمالی عبارتند از:
- در معرض ویروسها ، داروها یا مواد شیمیایی قبل از تولد قرار بگیرید
- داشتن انواع دیگر ناهنجاریها ، از جمله آمفالوسل ، نقص قلب یا گاستروشیزی
- سندرم باند انقباضی مادرزادی، که در آن نوارهایی از بافت آمنیوتیک قبل از تولد در بازوها یا پاهای پیچیده می شوند.
چه روش های درمانی برای درمان سندرم های تاثیرگذار بر بدن موجود است؟
سه هدف اصلی برای درمان ناهنجاری های مادرزادی اندام وجود دارد ، از جمله:
- تشویق اندام آسیب دیده
- بهبود ظاهر اندام آسیب دیده
- تعیین روشهای پزشکی و درمانی متناسب با تاثیرات سندرم های تاثیرگذار بر اندام
دستگاه های پشتیبانی کننده
در سندرم های تاثیرگذار بر بدن پزشک ممکن است پروتز تجویز نماید. این پروتز به جای اندام طبیعی عمل می کند. در برخی موارد، ممکن است اندام آسیب دیده وجود نداشته باشد. اما ضعیف شده باشد. دراین موارد برای کاهش تاثیرات سندرم های تاثیرگذار بر بدن ممکن است از یک بریس یا آتل ارتوتیک استفاده شود. اینکار برای حمایت از اندام آسیب دیده تا بتواند عملکرد طبیعی داشته باشد.
نقش کاردرمانی یا فیزیوتراپی در سندرم های تاثیرگذار بر بدن
در برخی از موارد با بوجود آمدن مشکلات ارتوپدی، پزشک برای کمک به فعالیت ورزش تقویتی تجویز میکند. این موضوع به اندام آسیب دیده کمک میکند تا به شرایط طبیعی بازگردد. انجام کاردرمانی یا فیزیوتراپی یکی از راههای مناسب برای درمان است.
در طول انجام عملیات درمانی استفاده از روشهایی مانند: آب درمانی میتواند به درمان هر چه بهنر کمک نماید. با توجه به توصیههای پزشکی و انجام امورات درمان مناسب میتوان تاثیرات نابه هنجاری های مادرزادی و یا نابه هنجاریهای بهوجود آمده در طول عمر را کاهش داد.
التبه که ایجاد ترس در فرد در زمان بعد از واقعه به خصوص وقایع جاده ای و یا ورزشی طبیعی بوده و نیاز به درمانهای روانشناختی وجود دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید محصولات و تجهیزات پزشکی و دندان پزشکی می توانید به سایت آرشیدا طب و یا اینستاگرام مجموعه مراجعه فرمایید.